Sinterklaas

SINTERKLAASPROGRAMMA IN ALMELO

17 november tot 5 december 2018

Zolang er kinderen in Almelo wonen zal Sinterklaas met zijn pieten de weg naar Almelo weten te vinden. 

De intocht zal in 2018 plaatsvinden op zaterdag 17 november. Gebruikelijk is dat de Sint en zijn gevolg op een grote boot de haven van Almelo invaart, vergezeld van talloze kleinere boten, kano’s en roeiboten. Een groot gezelschap met zo’n 150 pieten, die in de haven de versierde pakjesboten verlaten om de kinderen te verrassen
met pepernoten en snoepgoed. De themapieten, die al eerder in de haven arriveren zullen in de geest van het nieuwe Sinterklaasverhaal de kinderen in afwachting van de komst van de Sint amuseren. Na de verwelkoming van de Sint door de burgemeester en de begroeting van de kinderen in de haven, zal de Sint te paard een rondrit
maken door het centrum van Almelo om uiteindelijk op de Koornmarkt in een uitgebreid Sinterklaasfeest te belanden. Aan het eind van de middag wordt het Sinterklaashuis, dat tot 5 december onderkomen biedt aan de Sint en de pieten officieel worden geopend.

Dit Sinterklaashuis is tot 5 december geopend op elke woensdagmiddag, elke zaterdag en op de koopzondagen.
Op die middagen zijn er vrijwilligers van Scoop en van Confetti Events aanwezig om de kinderen te vermaken met een creatief programma.

Onze Sponsoren

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren. Wij willen iedereen die ons sponsort hartelijk bedanken! Zonder jullie gulle giften voor dit evenement, hadden wij dit nooit tot een success kunnen maken!
Zou u ons ook willen steunen? en met uw logo hier ook zichtbaar zijn? Neem dan contact met ons op.