Winters Almelo

Winters Almelo

Wanneer de dagen korter worden, de kerstdagen zich aandienen, wellicht het weersbeeld volop sneeuw laat zien, dan is het een periode om de gezelligheid ook in de
koopcentra te ontmoeten.  In Almelo wil Stichting Almelo Events de periode rondom de kerst vullen met een aantrekkelijk activiteitenprogramma voor jong en oud. Het centrum moet in de gezellige sfeer komen van Glühwein, warme chocomelk, erwtensoep en oliebollen. 

Stichting Almelo Events organiseert op zaterdag 15- en zondag 16 december Winters Almelo. Deels speelt dit af op de Koornmarkt en deels in het winkelstraten van Almelo.
Er komt ook dit jaar weer een grote kerstparade met talloze bekende figuren uit de Disney verhalen.
De Koornmarkt krijgt een reusachtige kerstboom, er worden verkoophuisjes geplaatst in de kerstsfeer, er is kerstmuziek en een nostalgisch “reuzenrad”. Almelo Events heeft in 2017 tijdens Winters Almelo z’n nek uitgestoken om weer een Kerstrad te presenteren. Dat vergde een flinke financiële investering. In 2018 hopen we
dat de winkeliers in de binnenstad ook willen investeren in dit Kerstrad door het kopen van toegangskaartjes, die ze vervolgens aan hun klanten als vrije rit kunnen aanbieden. Alleen gezamenlijk kunnen we dit continueren.

 

Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om in kerstsfeer een hapje te nemen, een beker warme chocolade of Glühwein te drinken en te genieten van oliebollen. erwtensoep of Reibekuchen . We creëren een gemoedelijke sfeer op het meest centrale plein in het de binnenstad van Almelo. Het plein moet een echt kerstdorp worden met leuke activiteiten
Hoogtepunt is natuurlijk de Kerstparade met diverse Disneyfiguren, de kerstman, de kerstvrouwen en de engelen op stelten.
Ook zal er weer een voorleestent zijn rondom één van de Disneypersonages

Onze Sponsoren

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren. Wij willen iedereen die ons sponsort hartelijk bedanken! Zonder jullie gulle giften voor dit evenement, hadden wij dit nooit tot een success kunnen maken!
Zou u ons ook willen steunen? en met uw logo hier ook zichtbaar zijn? Neem dan contact met ons op.