Kinderrommelmarkt

Kinderrommelmarkt 2020

Stichting Almelo Events organiseert ook in 2020 in de zomervakantie op 8 juli de kinderrommelmarkt. 

 

            

 

Ook dit jaar organiseert Stichting Almelo Events op de eerste woensdag van de zomervakantie de jaarlijkse Kinderrommelmarkt. Dit jaar geen twee markten, maar één markt op, n.l. op woensdag 17 juli 2019 van 09.00 tot 12.00 uur.

Hiernaast ziet u een tekening met de locatie waar de kinderrommelmarkt dit jaar zal plaatsvinden. Als de bouwwerkzaamheden zijn afgerond kunnen kinderen een plaatsje vinden op het Marktplein (naast het terras van Nielz), in de Corridor. Bij veel belangstelling wordt het terrein met grondplekken voor de kinderen doorgetrokken tot op het Waagplein. Een groot gebied waarin Almelo Events zo’n 150 plaatsen beschikbaar heeft.
Het is een KINDERrommelmarkt, dus de organisatie weert handelaren en volwassen verkopers op deze markt. Wel kan een ouder een kind begeleiden en hen helpen bij de verkoop op deze markten.
Voorwaarde is dat er te allen tijde een kind achter de “kraam” staat. 
Tijdens deze Kinderrommelmarkt is er dit jaar ook weer een randprogramma voor de aanwezige kinderen. Marja Schepers wil kinderen voorzien van een glitter tattoo of hen schminken. Voor de deelnemende kinderen zal er ook een versnapering zijn.

Onze Sponsoren

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren. Wij willen iedereen die ons sponsort hartelijk bedanken! Zonder jullie gulle giften voor dit evenement, hadden wij dit nooit tot een success kunnen maken!