Over Stichting Almelo Events

Over Almelo Events


Missie en visie
De missie en visie van het bestuur van Stichting Almelo Events is het uitvoeren en regisseren van evenementen die bijdragen aan de cultuur, recreatie, toerisme en City Marketing van de stad Almelo. De werkzaamheden betreffen het initieren, het organiseren, het (doen) uitvoeren van activiteiten en evenementen op de hiervoor genoemde terreinen, teneinde bij te dragen aan een positief imago van de stad Almelo. Het bestuur Het bestuur bestaat momenteel uit zes leden en een bestuursondersteuner. De leden hebben, in welke vorm dan ook, allen een achtergrond met het organiseren van evenementen. Naast deze ervaring heeft ook ieder zijn dagelijkse beroep, waardoor deze expertise ook gebruikt kan worden in het succesvol maken van de hierboven genoemde kernwaarden

Stichting Almelo Events organiseert momenteel de volgende evenementen; Koningsdag, Twentse Fietsvierdaagse, de Kinderrommelmarkt, Almelo op 't Rabat, Winters Almelo en natuurlijk de Sinterklaasintocht.

 

Vrijwilligers
Wij organiseren deze evenementen met een groot aantal vrijwilligers, die zich elke keer weer van hun beste kant laten zien. En dat geheel belangeloos! Voor iedere vrijwilliger is er een rol weggelegd. Of je nu wil helpen op de evenementen zelf, of in de aanloop er naartoe, wij kunnen je hulp goed gebruiken!

Voor ieder evenement hebben we een aparte werkgroep, je kan dus ook aangeven bij welke evenementen je wel, of juist niet zou willen helpen. Niets moet, alles mag! Maar als je je hebt opgegeven als vrijwilliger, verwachten we ook 100% inzet van je!

Ben je nieuwsgierig wat je bij ons allemaal kan doen? Stuur dan even een berichtje via onze contact pagina, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.