Koningsdag
Zaterdag 27 april 2024

De Oranjestraat doet gewoon mee aan de Oranjemarkt. Ondanks alle werkzaamheden die er momenteel plaats vinden kan de verkoop vanaf de plekken doorgaan. Er zijn ongeveer 350 plaatsen beschikbaar. Het is af en toe wat aanpassen, maar de werkzaamheden zijn zo gepland dat alles doorlopend toegankelijk is. Voor velen is het een mooie gelegenheid om hun zolder of schuur eens goed op te ruimen en wie weet levert het een mooi zakcentje op.

 

Ook dit jaar komt er een dansplein, vaart er een praam en staan er op het drijvende podium verschillende artiesten te spelen. Van 10:00 uur tot 11:00 uur speelt Kaliber Kunstenschool met hun bands Brave Bullet en Wild Child. Daarna speelt de Achterhoekse coverband Kaliber (toevallig dezelfde naam) van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Van 11:00 tot 16:00 uur vaart de Almelose Praam waarin iedereen mee kan. Van 11:00 uur tot 13:30 uur wordt de Praam muzikaal omlijst door Jan de Accordeonman en daarna wordt hij afgelost door Teuntje Deuntje; zij speelt tot 16:00 op de Praam. Ook is er tijdens Koningsdag weer de schmink-tent. Dit keer op de terrasboot voor Restaurant Heinde.

De kringloopwinkel Wawollie staat dit jaar op drie strategische punten in het centrum om overgebleven spullen die nog in goede staat verkeren in te nemen. Laten we met zijn allen hopen dat het ook dit jaar droog blijft tijdens Koningsdag. Als het zonnetje zich ook laat zien, zorgt dat voor een nog feestelijker gebeuren.

Foto's van 2024

Copyright ©Almelo Events 2024
Reclame-Totaal