Almelo Events heeft nieuwe Voorzitter

Het was een lange zoektocht, maar uiteindelijk heeft Almelo Events in de persoon van Ivo van Ommen de gedroomde nieuwe voorzitter gevonden. De 49 jarige van Ommen kreeg groen licht van het voltallige bestuur. Hij neemt daarmee het stokje over van Jos Tornij en interim voorzitter Martin Kroeskop.

Ivo van Ommen is geboren in Oldenzaal. In 1997 kwam hij naar Almelo. Hij heeft een dochter van 11 jaar en woont samen met Simone. Hij is mede-eigenaar van de Makelaar van Twente. Hij is vooral als taxateur werkzaam. Van Ommen zat ruim zes jaar in het bestuur van de Landelijke VBO Makelaars. Hij heeft daar de nodige bestuurservaring opgedaan. Binnen de Makelaar van Twente helpt hij regelmatig mee aan het organiseren van allerlei acties.

Door zijn werkzaamheden beschikt hij over een groot netwerk. Omdat hij een eigen zaak heeft, is hij af en toe in de gelegenheid om ook zich ook overdag voor Almelo Events in te zetten. Hopelijk kunnen er binnenkort weer evenementen plaatsvinden zodat van Ommen zich snel en goed kan inwerken bij Almelo Events.

‘Ik was vroeger een fan van FC Twente, maar nu ik al jaren in Almelo woon, klopt mijn hart steeds meer voor Heracles, ik heb er zin in om deze mooie stad nog bruisender te maken’, aldus Ivo van Ommen.

 

Over ons

De missie en visie van het bestuur van Stichting Almelo Events is het uitvoeren en regisseren van evenementen die bijdragen aan de cultuur, recreatie, toerisme en City Marketing van de stad Almelo. De werkzaamheden betreffen het initieren, het organiseren, het (doen) uitvoeren van activiteiten en evenementen op de hiervoor genoemde terreinen, teneinde bij te dragen aan een positief imago van de stad Almelo. Het bestuur bestaat momenteel uit zes leden en een bestuursondersteuner. De leden hebben, in welke vorm dan ook, allen een achtergrond met het organiseren van evenementen. Naast deze ervaring heeft ook ieder zijn dagelijkse beroep, waardoor deze expertise ook gebruikt kan worden in het succesvol maken van de hierboven genoemde kernwaarden.
Stichting Almelo Events organiseert momenteel de volgende evenementen; Koningsdag, Havenfestival, Twentse Fietsvierdaagse, de Kinderrommelmarkt, Almelo op ‘t Rabat, WAK (Week van de Amateurkunst), Winters Almelo en natuurlijk de Sinterklaasintocht